BHJ Fondens Initiativpris 2020

Kender du en virksomhed, organisation, person, offentlig såvel som privat, der har gjort en helt særlig indsats, efter COVID-19 ramte os alle i foråret 2020?

Dialogmøde med de sydjyske folketingspolitikere

UdviklingsRåd Sønderjylland (URS) gennemførte den 5. oktober 2020 endnu et konstruktivt og uformelt dialogmøde med de sydjyske Folketingspolitikere.

Udnævnelser i URS sekretariatet

Den 1. september 2020 udnævnes Tina Hansen Petersen og Jesper Fuglsang til Chefkonsulenter i UdviklingsRåd Sønderjylland (URS).

HAB Bolig i Haderslev starter proces om at blive en bæredygtig boligorganisation

Onsdag aften blev der afviklet en workshop i HAB’s selskabslokaler i Varbergparken i Haderslev, hvor fokus var på FNs Verdensmål og fremtidens bæredygtige boligorganisation.

Sustainable Global Goals Cubes

Dansk-Tysk projekt om FN’s Verdensmål får EU støtte

Vores arbejde i URS med strategien ”Grøn Landsdel 2030” støttes de næste par år af EU Interreg via vores deltagelse i det dansk-tyske projekt ”SARA”. I dette projektpartnerskab med Region Syddanmark i spidsen vil vi deltage i at udvikle indikatorer og styrke implementering af FN’s Verdensmål i forskellige sektorer.

Flere sønderjyske fødevarer på hylderne

LAG Aabenraa-Sønderborg og LAG Haderslev-Tønder har givet et tilsagn på 250.000 kr. til etableringen af et specialiseret rådgivningstilbud til producenter af lokale kvalitetsfødevarer i Sønderjylland. 

Ja tak til flere brede aftaler

De næste måneders forhandlinger på Christiansborg om klima, uddannelsesområdet samt infrastruktur skaber forventninger til at vi også her i Sønderjylland får del i vækstinitiativerne. 

Vitalt at gods og arbejdskraft fortsat kan passere grænsen

Gods og arbejdskraft skal fortsat kunne passere den dansk-tyske grænse. Ros til myndigheder, organisationer og virksomheder for at handle hurtigt og foretage de nødvendige justeringer, så vitale forsyningskæder opretholdes. Opfordring til at genåbne for øvrig persontrafik, så snart det overhovedet er forsvarligt.

Udsættelse af Erhvervskonferencen – Nye Muligheder

På grund af den skærpede situation med COVID-19 i Danmark, har vi valgt at udsætte Erhvervskonferencen – Nye Muligheder, som skulle finde sted den 30. marts 2020 i Rødekro.

Dobbeltspor Tinglev-Padborg understøtter fremtidens Produktionsdanmark

Vi ser frem til, at hele Danmark i år 2020 får en bred aftale om fremtidens infrastruktur, der rækker 10 år frem.

Vores prioriteter understøtter Produktionsdanmark og særligt samhandelen med udlandet, turismeindtægter, arbejdsmarkedspendling i Syddanmark samt over grænsen. Her er prioriteterne fra URS.

Bæredygtig omstilling i fokus til UdviklingsRåd Sønderjyllands Årsdag 2019

Vision 2030, lokale bæredygtige initiativer, et tankevækkende gæsteoplæg, og en skarp paneldebat, prægede UdviklingsRåd Sønderjyllands (URS) Årsdag 2019 på Campus Tønder.

BHJ Fondens Initiativpris 2019

Kender du en virksomhed, organisation eller enkeltperson, der bidrager til opfyldelsen af FN’s Verdensmål?
Hvis ja, så har de mulighed for at vinde BHJ Fondens Initiativpris i 2019!

Dialogmøde på Christiansborg

En delegation fra URS havde den 30. September en værdifuld dialog om uddannelse, energiplanlægning og infrastruktur på Christiansborg. Se billederne her.

URS bidrager til digital omstilling i Aabenraa-virksomhed

Som led i projektet Digital Omstilling – Strategi for Digitalisering har virksomheden Milcotec ApS fået udviklet en strategi for deres fremtidige digitale indsatser. URS har som partner i projektet understøttet virksomheden med vejledning og assistance.

Hold dig opdateret på deseneste nyheder fraUdviklingsRåd Sønderjylland

Pressemeddelelser

Empty section. Edit page to add content here.

URS i medierne

Sønderjyske virksomheder vil sælge bæredygtighed – Jyske Vestkysten, 13. december 2017

Lokal-automobilforhandler-scorer-initiativpris – Jyske Vestkysten 27. oktober 2017

Sønderjysk erhvervsliv presser på for elafgiftsændring – Jyske Vestkysten 28. September 2017

Det lydløse rally ruller gennem Møgeltønder – Jyske Vestkysten 21. Juni 2017

UdviklingsRåd Sønderjylland møder opbakning – Ugeavisen.dk 01. Marts 2017