AFSLUTTET PROJEKT

FURGY - FUTURE RENEWABLE ENERGY

Formålet med Projekt FURGY var, at oprette et grænseoverskridende (dansk-tysk) vidensnetværk via  samarbejde mellem det regionale erhvervsliv og vidensinstitutioner inden for vedvarende energi og energieffektivitet.

AFSLUTTET PROJEKT

Lean Energy Cluster (CLEAN) - LEC 2.0

Foreningen Lean Energy, Udvikling Fyn, Udviklingsråd Sønderjylland, Danish Energy Solutions og Grøn Erhvervsvækst bidrager i fælleskab til at udvikle den nationale energieffektiviseringsklynge Lean Energy Cluster, som er forankret i Region Syddanmark.

AFSLUTTET PROJEKT

Det Nordeuropæiske elbil rally

Udviklingsråd Sønderjylland har de seneste år været medarrangør af Det Nordeuropæiske Elbilsrally. Ca. 40 rallyteams fra både Danmark og Tyskland har hvert år deltaget i rallyet, der afholdes over to dage.

PROJEKT AFSLUTTET

AutoSyd

Formålet var at tilbyde små og mellemstore i produktionsvirksomheder i Syddanmark en struktureret og kompetent støtte til afklaring og udvikling af automationsløsninger.

AFSLUTTET PROJEKT

Smart IT og BIG Data

Dansk IT-forskning er inden for en række felter blandt de førende i verden. Det gælder blandt andet indlejrede systemer og fremtidens internet, der begge af EU er spået til at være nogle af de største fremtidige vækstområder.

AFSLUTTET PROJEKT

Velfærdsteknologi Syd

Netværket VelfærdsTeknologi Syd (VT Syd) understøtter de fire sønderjyske kommuners fokus og arbejde indenfor velfærdsteknologi, hvor Sygehus Sønderjylland også indgår som en naturlig og vigtig partner.

IGANGVÆRENDE

PROJEKTER

URS er en business region med strategiske og operationelle projekter. URS har gennem årene været projektpartner på en række projekter, herunder de nedenstående igangværende projekter.