I URS har vi fokus på den teknologiske udvikling og dets påvirkning på det sønderjyske erhvervsliv. Big Data, Internet of Things, kunstig intelligens og Cloud Computing vinder mere og mere frem, som brugbare redskaber til at forbedre og optimere vækstpotentialet for virksomhederne i Sønderjylland.

Vi mener at virksomhederne bør omfavne og udnytte de teknologiske muligheder for at sikre deres konkurrenceevne i fremtiden, og derfor er vi aktive i at fremme kendskabet til hvordan virksomhederne kan skabe forretningsmæssig værdi på baggrund af digitalisering.

URS har i forbindelse med Interreg projektet FURGY CLEAN INNOVATION, udarbejdet en rapport med det formål at inspirerer og skabe overblik over digitalisering blandt SMV’er i Clean Energy sektoren.

Download rapport

Smart IT og BIG Data

Dansk IT-forskning er inden for en række felter blandt de førende i verden. Det gælder blandt andet indlejrede systemer og fremtidens internet, der begge af EU er spået til at være nogle af de største fremtidige vækstområder.

Læs mere

Velfærdsteknologi Syd

Netværket VelfærdsTeknologi Syd understøtter de fire sønderjyske kommuners fokus og arbejde indenfor velfærdsteknologi, hvor Sygehus Sønderjylland også indgår som en naturlig og vigtig partner.

Læs mere

Hold dig opdateret på deseneste nyheder fraUdviklingsRåd Sønderjylland

Seneste nyheder

Inden for Teknologi og Digitalisering