Mærkesager

Grøn Landsdel 2030

Arbejdskraft til vækst og velfærd

Porten til Europa

Business Region Sønderjylland

Vi arbejder med landsdelens vigtigste mærkesager

–  både de kort- og langsigtede:

Adgang til infrastruktur, kapital, viden og arbejdskraft er nogle af hovedingredienserne til fortsat vækst og udvikling i Sønderjylland. Derfor er vi løbende i dialog med de syd- og sønderjyske folketingsmedlemmer.

Vi byder ind, når der er planer for udflytning af flere statslige arbejdspladser, når der bliver afsat milliarder til forsvaret og vi kæmper for et bredt og varieret uddannelsesudbud, der passer til de sønderjyske virksomheders behov.

Vores mål:

Vi vil styrke og udbygge Sønderjyllands nationale og globale konkurrenceevne. Vores mål er i 2030 at være blandt de tre bedste Business Regions i Danmark og blandt de fem bedste grænseregioner i Europa.

Vores middel er et endnu stærkere og bredere samarbejde i landsdelen. Vi har både fokus på det vi selv kan gøre i landsdelen og det vi skal have hjælp til fra Christiansborg.

Vores mærkesager har en rød tråd til de fire strategier, som er vedtaget af vores medlemmer. Herover kan du nærlæse vores strategier samt se de aktuelle mærkesager, og til højre kan du læse Vision 2030.

Hent visionen som PDF

Mød vores medlemmer:

Hold dig opdateret på de seneste nyheder fra UdviklingsRåd Sønderjylland

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required
Din emailadresse er påkrævet for at kunne modtage vores nyhedsbrev

Vi indsamler ovenstående information for at kunne sende dig vores seneste nyheder.

Du kan til hver en tid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke "afmeld nyhedsbrev" i bunden af de emails du modtager fra os.

Vi behandler dine oplysninger med omhu, og du kan til enhver tid få indsigt i de oplysninger vi har på dig, eller få dem slettet. Du kan læse mere om hvordan under vores privatlivspolitik.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.