Afsætningskonsulent med kommerciel erfaring fra fødevarerbranchen søges

nov 4, 2020

Er du ekspert indenfor fødevaresegmentet, og kan du skabe vækst hos primært mikroproducenter af kvalitetsfødevarer, samt levere faglig rådgivning og styrke afsætningen til lokale supermarkeder, food service eller HORESTA aktører, så har vi brug for dig.

Vi søger en deltidsansat projektmedarbejder, der i 2 år skal gennemføre målrettede fødevarefaglige rådgivningsforløb (1:1 og 1:flere) samt bygge fundamentet for et stærkt fagligt afsætningsnetværk i Sønderjylland. Et netværk, der har kompetencerne til at skabe vækst og udvikling hos primært mikroproducenterne i landsdelen, så de konkret kan øge deres salg til såvel detail som food service og HORESTA.

For at realisere væksten hos mikroproducenterne forudsættes der en specialiseret og faglig rådgivning. Rådgivningen skal dække en bred vifte af de udfordringer som producenterne oplever, uanset afsætningskanalen.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Opbygge en faglig stærk rådgivningsindsats og afdække rådgivningsbehovet hos producenterne.
  • Udvikle et fleksibelt leverancesystem for rådgivningsforløb og koncepter, både 1:1 og 1:flere.
  • Teste, gennemføre og evaluere rådgivningsforløb og leverancesystemer hos producenterne.
  • Rekruttere og onboarde primært mikroproducenter til afsætningsnetværket samt gennemføre konkrete og målrettede rådgivningsforløb.
  • Bistå og rådgive producenterne med afsætningsrelaterede indsatser.
  • Koordinere projektindsatserne med partnerkredsen.

Vi søger en kandidat, der kan være med til at gør en forskel, og derfor også fra tidligere ansættelser har fødevarefaglig- og kommerciel erfaring fra fødevarebranchen.  Mere konkret forventer vi, at du:

  • Kender til værdikæden inden for fødevaresektoren.
  • Har praktisk erfaring med strategiudvikling der fører til handling og en god forretningsforståelse.
  • Ved hvordan man skaber salg gennem forskellige afsætningskanaler. Herunder erfaring med indgåelse af samhandels- og samarbejdsaftale samt udarbejdelse af salgsstrategier.
  • Har arbejdet med fødevareregler, lovgivning og myndigheds- og kædekrav, der stilles til producenter.
  • Har erfaring med konceptudvikling, rådgivning (individuelt og gruppe) og undervisning i praksis.

Projektstillingen er tidsbegrænset til 2 år og med en ugentlig arbejdstid på ca. 25-30 timer.

Der tilbydes en løn, der matcher de nævnte kvalifikationer.

Du vil få ansættelse i UdviklingsRåd Sønderjylland. Vi er et sekretariat med 4 medarbejdere og er hjemhørende i Aabenraa. URS har det overordnede ansvar for projektets gennemførelse, i tæt samarbejde med partnerkredsen bag projektet som består af: Landboforeningen LHN, Business Aabenraa, Tønder Erhvervsråd, Sønderborg Vækstråd, Haderslev Erhvervsråd, Sønderjyske Fristelser og UdviklingsRåd Sønderjylland.

 

Ansøgningen sendes til jf@soenderjylland.dk senest den 19. november 2020 kl. 12.00.

Jobsamtaler gennemføres 23. og 25. november hos UdviklingsRåd Sønderjylland.

Forventet start 1. januar 2021 eller tidligere.

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte: Chefkonsulent Jesper Fuglsang, mobil 21 57 01 50.

 

Hent stillingsopslaget som PDF HER