Styrk din viden og dit netværk på årets Business Power Event

apr 17, 2024

Årets store sønderjyske erhvervsarrangement finder sted på Gram Slot den 23. maj 2024.

Det er en oplagt mulighed for at trække stikket fra den travle hverdag og blive fyldt op med viden om et højaktuelt emne, der i år er: ”Social ansvarlighed er benhård business”.

Udover at blive klogere på, hvordan din virksomhed tager et socialt ansvar, er der også rig mulighed for at få styrket netværket med de mange andre deltagere.

Vi har indlagt pauser imellem de fire knivskarpe oplægsholdere, så der er tid til at lade indtrykkene bundfælde og drøfte dem med sidemakkeren.

Du får også rig mulighed for at netværke i frokostpausen, hvor vi serverer en lækker frokost og lokale drikkevarer eller i kaffepauserne, hvor der vil være indbydende snacks og kaffe/te hele dagen. Så træk stikket og få input til både hovedet, maven og netværket.

Læs mere om de fire foredragsholdere her, hvor du også kan købe din billet: https://business-power.dk/

Praktisk info om årets Business Power
Tid: 23. maj 2024 kl. 09.00 – 16.00
Sted: Den Holstenske Lade på Gram Slot , Slotsvej 56, 6510 Gram
Pris: Fra kr. 795 ex. moms

Business Power henvender sig til alle i erhvervslivet

Bag Business Power står de fire sønderjyske erhvervsråd Business Aabenraa, Haderslev Erhvervsråd, Tønder Erhvervsråd, og Sønderborg Vækstråd, der sammen med UdviklingsRåd Sønderjylland inviterer dansk erhvervsliv til Sønderjylland.
Business Power henvender sig til både store og mindre virksomheder, direktører, ejerledere, unge talenter og andre, der brænder for og/eller arbejder i erhvervslivet, og som gerne vil så frø til nye forretningsvenskaber, nye partnerskaber og forretningsideer.