URS skaber grobund for virksomhedsvækst

nov 15, 2017

Vi har de seneste år leveret væsentlige bidrag til landsdelens udvikling, for eksempel:

  • Virksomhedsprojekter for over 125 mio. kroner, særligt indenfor landsdelens største erhvervsklynger; energi- og mekatronik klyngen. Projekterne er blevet til Danmarks største energiklynge, universitetssamarbejde om powerelektronik og elektromobilitet. Derudover har flere virksomheder fået støtte til udvikling af prototyper samt hjælp til automatisering af produktionen.
  • Adgang til arbejdskraft: Vi har hjulpet 43 medflyttende ægtefæller i job, praktik eller uddannelse i hele Sønderjylland. Vi udbygger virksomhedskontakten i Vejledningssystemet i grundskolen i hele Sønderjylland.
  • Fælles strategi og opbakning til landsdelens infrastruktur, fødevare erhverv, adgang til arbejdskraft herunder andel af statslige arbejdspladser
  • Et unikt partnerskab for udvikling med både private og offentlige virksomheder
  • Et stærkt dansk-tysk erhvervssamarbejde gennem Business Forum, der drives i samarbejde med Industri- og Handelskammeret i Flensborg.
  • Gode relationer til landsdelens samarbejdspartnere på Christiansborg og i Region Syddanmark.

I 2018 styrker vi indsatsen på landsdelens adgang til arbejdskraft, samt en erhvervsprofil der kan tiltrække flere virksomheder, arbejdskraft og kapital.

Vi kalder det Grøn Landsdel 2030.

Læs mere her: Her bidrager URS til landsdelens udvikling, november 2017

For yderligere information kontakt:

Direktør Claus Schmidt, +45 2968 5076