Vær med til at brande Sønderjylland: Tilmeld din virksomhed til landsdelens første fælles bo- og jobmesse

jul 1, 2024

For første gang inviterer de fire sønderjyske kommuner og UdviklingsRåd Sønderjylland til en fælles bosætnings- og jobmesse. Målet er at tiltrække flere tilflyttere i den erhvervsaktive alder fra ind- og udland til Sønderjylland.

Derfor har vi brug for virksomheder som vil deltage og være med til at brande Sønderjylland, som et godt og spændende sted at bo og leve. I skal have interesse i at ansætte arbejdskraft fra ind- og udlandet. Der behøver ikke at være et her og nu behov, men jeres deltagelse skal ses som en mulighed for at vise potentielle tilflyttere, hvilke jobmuligheder der kan være i området.

På messen kan mulige tilflyttere få information og inspiration til at bo og arbejde i Sønderjylland. Samtidig har de mulighed for at få information om fx skat, børnepasning, skoler og kultur- og fritidsliv i landsdelen.

Bo og Jobmessen Sønderjylland” foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. Du kan tilmelde din virksomhed på: boogjobmessensoenderjylland@aabenraa.dk

Det er gratis for virksomheder at deltage, og I får stillet et bord til rådighed, hvor der blot behøves en roll-up og eget informationsmateriale. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte:

Maria Petersen Heesch Tlf.: 23 44 14 65

Julie Toft Knudsen Tlf: 73 76 61 87 eller Mobil: 23 74 71 39