Virksomheder hædret på URS Årsdag 2016

nov 8, 2016

UdviklingsRåd Sønderjylland (URS) gennemførte mandag den 7. november 2016 den årlige netværksdag med deltagelse af 120 ledere fra det sønderjyske erhvervsliv, politik og uddannelsesinstitutioner. Tre virksomheder modtog samtidig BHJ Fondens Initiativpris 2016″]Virksomheder hædret på URS Årsdag 2016

Vi bruger Årsdagen til at mødes på tværs af brancher og geografi i det sønderjyske, fordi vi tror på at det styrker landsdelens evne til at skabe ny udvikling og flere arbejdspladser”, siger formanden for UdviklingsRåd Sønderjylland, Direktør Leif Friis Jørgensen, Naturmælk. ”Deltagerne er håndplukkede i forhold til, at de på hver deres måde brænder for at skabe vækst i landsdelen. Det påskønner vi ved at give deltagerne et par timers inspiration, muligheden for at netværke samt overvære uddelingen af BHJ Fondens Initiativpris”, siger Leif Friis Jørgensen.

”BHJ Fonden uddeler i år for fjerde gang priser i samarbejde med URS. I år har vi valgt at sætte fokus på virksomheder der skaber vækst og udvikling som vi så belønner med en pris der skal gå til at styrke det sociale ansvar hos prismodtagerne”, udtaler Peder Damgaard, formand for BHJ Fonden.

”I år går priserne til tre virksomheder:

Sidis Engineering, Sønderborg, der har udviklet Danmarks første autonome robot, AutoTURF, der er sikkerhedsgodkendt til at være fri for opsyn, når den plejer større græsarealer fx golfbaner, idrætsanlæg, parker mm.
OKM Maskinfabrik A/S, Tønder, der har digitaliseret hele deres forsyningskæde og herigennem opnået en langt mere smidig produktion, sparet tid, og højnet kvaliteten af det arbejde de udfører.
Scanwear Aps, Haderslev, der har taget hele vejen fra iværksætterhuset Opus Business House i Haderslev, til nu at være en sund og veldrevet handelsvirksomhed i Hammelev ved Vojens”.

Med prisen vil vi samtidig anerkende virksomhedernes ihærdighed og arbejde for at bidrage til at gøre Sønderjylland til et endnu mere attraktivt sted at bo og arbejde” slutter Peder Damgaard.

Se den samlede URS præsentation fra dagen HER

Kontakt:

Direktør Leif Friis Jørgensen, Naturmælk, formand UdviklingsRåd Sønderjylland (URS), mobil 29 25 06 10

Formand Peder Damgaard, BHJ Fonden, mobil, 40 25 27 17